Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
Adriana Nechita, înlocuită cu Aneta Pîrvuț în echipa RomânieiMircea Rosca / SportPictures.eu
10 Dec 2014

Adriana Nechita, înlocuită cu Aneta Pîrvuț în echipa României

Adriana Nechita, extrema dreapta a naționalei feminine de handbal a României, a fost înlocuită cu Aneta Pîrvuț (SCM Craiova) în lotul de la Campionatul European din Ungaria și Croația - EURO 2014, după ce jucătoarea echipei HCM Baia Mare s-a accidentat în meciul cu Danemarca.

Adriana s-a accidentat în prima repriză a meciului de marți (29-29), la umărul drept și nu mai poate fi recuperată până la finalul turneului, precizează Federația Română de Handbal. Jucătoarea a revenit deja în țară unde, miercuri, a efectuat o serie de teste medicale pentru stabilirea exactă a diagnosticului. Ada a fost consultată de mai mulți specialiști care i-au recomandat întreruperea turneului.

Aneta Pîrvuț s-a alăturat deja lotului aflat la Debrecen. România joacă joi meciul decisiv de calificare în grupele principală, împotriva Ucrainei, de la ora 19,15 (ora României).

Tricolorele ocupă locul al treilea în Grupa B, după 19-27 cu Norvegia și 29-29 cu Danemarca. Ucraina se află pe ultimul loc fără vreun punct, iar echipei antrenate de Gheorghe Tadici îi este suficient un egal pentru a merge în grupele principale.

 

sursa: agerpres.ro

Alte știri din Handbal