Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Business sport
powered by Durby Consulting
Acibadem a devenit sponsorul medical al FC Petrolul
03 Iun 2014

Acibadem a devenit sponsorul medical al FC Petrolul

Performanțele realizate în ultimii ani, dar mai ales imaginea afișată de clubul ploieștean în tot acest timp au făcut ca Petrolul să colaboreze cu parteneri importanți, așa cum este și Acibadem, unul dintre cei mai apreciati furnizori privați de servicii de sănătate din Europa. Implicat în sportul de performanță la cel mai înalt nivel, grupul Acibadem este partenerul mai multor federații sportive din Turcia, dar și sponsorul medical al unor formatii de top, precum Beșiktas, Trabzonspor, Șahtior Donețk sau ȚSKA Sofia.

La conferința de presă de marți, prilejuită de semnarea parteneriatului dintre FC Petrolul și Acibadem, au fost prezenți directorul executiv al clubului, Alexandru Crângu, antrenorul Răzvan Lucescu, precum și directorul Departamentului Sponsorizări Sportive Acibadem, Cagri Ilk.

Oficialul Petrolului a dezvăluit detaliile contractului dintre cele două părți și nu și-a ascuns satisfacția legată de această colaborare: ”Ne încântă faptul că avem un astfel de partener, mai ales că managerii grupului Acibadem au fost cei care ne-au căutat. Durata contractului este de un an, cu opțiune de prelungire la finalul sezonului viitor. Alături de Acibadem, șansele noastre de a face performanță cresc simțitor. Prin această înțelegere, vom putea evita cheltuielile neprevăzute în cazul accidentărilor grave, așa cum a fost cea a lui Laurențiu Marinescu”.

La rândul său, directorul Departamentui Sponsorizări Sportive din cadrul Acibadem, Cagri Ilk, a mărturisit că performanțele echipei ploieștene au avut un rol decisiv în decizia companiei de a colabora cu FC Petrolul: ”Am privit cu mare atenție ascensiunea formației, am și văzut câteva meciuri și ne bucurăm că în portofoliul nostru a intrat și FC Petrolul. E adevărat, în alegerea clubului ploieștean a contat mult și relația solidă pe care o avem cu domnul Mircea Lucescu, antrenorul lui Șahtior, care a vorbit în termeni laudativi despre proiectul demarat aici. Jucătorii Petrolului vor beneficia de servicii medicale gratuite oferite de Acibadem și, în cazul unor accidentări grave, vor merge la Istanbul pentru investigații amănunțite. Într-o asemenea situație s-a aflat și Vasile Maftei care, după ce s-a tratat în Turcia, a revenit pe teren în plenitudinea forțelor și a înscris un gol decisiv pentru titlu”.

Antrenorul Răzvan Lucescu susține că este mult mai liniștit știind că, în cazul nefercit al unor accidentări, jucătorii săi vor avea parte de o asistență medicală ireproșabilă: ”Putem spune că ne simțim mai în singuranță având în spate un asemenea partener cu vastă experiență în acest domeniu. Acibadem este un nume extrem de important pe piața clinicilor medicale din Europa, iar faptul că de astăzi se află alături de noi nu poate decât să mă bucure. Sperăm să evităm situațiile neplăcute în sezonul viitor, să ne ferim pe cât posibil de accidentări, întrucât, dacă vom merge într-o asemenea direcție, cu siguranță vom putea realiza noi performanțe pentru club și orașul Ploiești”.

Acibadem este cel mai mare și cel mai apreciat furnizor privat de servicii de sănătate din Turcia înca din 1991. Grupul deține 17 spitale generale ți 13 clinici ambulatorii, fiind un centru de referinta pentru multiple tratamente complexe ce implică tehnologii ultramoderne și experiență vasta. Grupul furnizează servicii complete de diagnostic și tratament, având o echipă de profesionițti de top în domeniul medical, tehnologii de ultimă generatie și infrastructură modernă. Centrele Acibadem sunt: 5 de oncologie (chirurgie, radioterapie, chimioterapie), 10 de cardiologie (pediatrie și adulți), 9 de infertilitate (FIV), 5 de transplant (ficat, rinichi, măduvă osoasă), 3 pentru coloană vertebrală și articulații, unul de medicină sportivă (acreditat de către FIFA ca fiind Centru de Excelenta), 6 de medicină nucleară și 3 de chirurgie robotică. Toate aceste centre sunt recunoscute la nivel national și international pentru calitatea serviciilor, tehnologia modernă și medicii de renume.

Fiind prima institutie de sănătate cotată public la Bursa de Valori de la Istanbul, Acibadem investește atât în Turcia, cât și în industria medicală. Grupul își continuă eforturile de a oferi servicii de top, accesibile, complete și de încredere pacientilor săi. În primavara anului 2013, Acibadem a deschis un punct local de informare și în București, destinat tuturor pacienților care doresc să acceseze serviciile grupului de sănătate.

 

sursa: fcpetrolul.ro

Alte știri din Business sport