Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
Achiziţii reuşiteSportPictures.eu
09 Mar 2014

Achiziţii reuşite

Într-un joc din cadrul etapei a 21-a din Liga Naţională de handbal feminin, desfăşurat duminică, 9 martie, CSM Bucureşti a învins pe teren propriu formaţia SCM Craiova cu scorul de 25-23, la pauză 15-15.

Gazdele, cu noile achiziţii Oana Manea şi Talida Tolnai făcându-şi debutul, nu puteau spera la mai mult de o victorie în această partidă, fiind scoase din cărti în lupta pentru un loc în primele şase. Începutul de meci a fost anevoios pentru bucureştence, care s-au văzut conduse la 4 goluri, 8-12 şi 9-13, însă eforturile lor din finalul primei părti de joc au fost răsplătite cu o egalitate la 15.

Rolurile în repriza a doua aveau să se schimbe la 180 de grade, Oana Manea şi colegele dominând în primul sfert de oră, apoi craiovencele reuşind să revină şi să egaleze la 21 în minutul 48. S-a jucat apoi pe contre fără ca vreuna dintre echipe să înscrie, primele care au spart gheaţa fiind gazdele, 22-21. Ultimele minute au revenit CSM-ului, un rol important având portarul Talida Tolnai care a reuşit să zădărnicească eforturile adversarelor de a egala, meciul terminându-se cu 25-23 pentru CSM Bucureşti.

În urma acestei victorii handbalistele din capitală rămân la 4 puncte de play-off cu o etapă înainte de finalul sezonului regulat, dar au speranţa construirii unei echipe competitive pentru viitor, graţie achiziţiilor reuşite în ultima perioadă.

Alte știri din Handbal