Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Abonamentele la BRD Bucharest Open 2015 sunt sold-outBogdan Iordache / Mediafax Foto
15 Iun 2015

Abonamentele la BRD Bucharest Open 2015 sunt sold-out

După doar trei zile de când au fost scoase la vânzare în online, abonamentele la BRD Bucharest Open 2015 au fost epuizate. Singura opțiune rămasă pentru iubitorii tenisului pentru a le vedea pe viu pe jucătoarele care vin să joace pe zgura bucureșteană de la Arenele BNR, în perioada 13-19 iulie 2015, este să se grăbească să cumpere biletele rămase.

Biletele rămase pot fi achiziționate atât online, www.eventim.ro, cât și în rețeaua magazinelor partenere: Orange, Vodafone, Germanos, Domo, Librăriile Cărturești și Humanitas, magazinele Carrefour și benzinăriile OMV.

Prețul biletelor variază între 15 lei (de luni până joi), 30 de lei (vineri), 40 de lei (sâmbătă) și 50 de lei (duminică).

Intrarea este liberă pentru publicul larg, în zilele de 11 și 12 iulie 2015, iar juniorii până în vârsta de 16 ani, legitimați la cluburile de tenis, copiii cu vârsta preșcolară, elevii, studenții și pensionarii beneficiază de acces liber și în perioada 13-16 iulie 2015, în limita a 500 de persoane/zi, făcând dovada cu un act de legitimare (carnet de elev sau student, talon de pennsie).

BRD Bucharest Open este cel mai mare turneu de tenis feminin din România, dotat cu premii în valoare de 250.000 de dolari. Aflat la cea de-a doua ediție, competiția reunește pe terenurile de zgură de la Arenele BNR din București, în perioada 11-19 iulie 2015, 32 dintre cele mai valoroase jucătoare ale momentului, aflate în top 100 WTA, printre care și o parte din echipa de Fed Cup a României.

Alte știri din Tenis de câmp