Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
ATP Montreal: Copil, eliminat în primul tur al calificărilorMircea Rosca / SportPictures.eu
05 Aug 2017

ATP Montreal: Copil, eliminat în primul tur al calificărilor

În primul tur al calificărilor Masters-ului de la Montreal, Marius Copil, locul 90 ATP, a cedat surprinzător în fața unui adversar mult mai slab cotat decât el, admis pe tablou în baza unui wild card. Creditat ca favorit numărul 6 al tabloului, arădeanul a fost nevoit să se recunoască învins cu scorul de 6-7 (3), 3-6 de canadianul Frank Dancevic, locul 357 ATP, după o partidă ce a durat 75 de minute.

Marius a avut două șanse de break în ghemul 8 al primului set și dacă ar fi convertit una dintre ele ar fi servit pentru set. Așa a fost nevoit să joace tiebreak, acolo unde la 3-4 a cedat ambele servicii și i-a oferit șansa adversarului de a închide setul. În cel de-al doilea act, canadianul a reușit un break alb în ghemul 2 și și-a apărat avantajul până la final.

În acest fel compatriotul nostru ratează ocazia de a face o figură frumoasă la Coupe Rogers, turneu cu premii totale de 4.662.300 USD, și părăsește regiunea Quebec cu un cec în valoare de 1.950 USD.

Alte știri din Tenis de câmp