Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
ATP 's-Hertogenbosch: Tecău, victorie în supertiebreakOvidiu Dumitru Matiu / Mediafax Foto
10 Iun 2015

ATP 's-Hertogenbosch: Tecău, victorie în supertiebreak

Plecați în cursa de apărare a titlului obținut anul trecut, Horia Tecău și Jean Julien Rojer și-au respectat statutul de principali favoriți și au învins în primul lor meci în proba de dublu a turneului ATP Topshelf Open de la 's-Hertogenbosch, din Olanda, dotat cu premii totale de 537.050 EUR.

Adversari le-au fost taiwanezul Yen-Hsun Lu și austriacul Oliver Marach, care le-au opus rezistență aproape o oră și jumătate pentru a obține o decizie în supertiebreak – 6-7 (4), 6-2, 10-4 pentru perechea româno-olandeză.

Primul set a fost plin de suspans, cu Horia și Jean Julien porniți în cursă de urmărire după ce au cedat break-ul în chiar primul ghem. Campionii en-titre au reușit să egaleze la 5 și după o serie de 12 puncte consecutiv câștigate conduceau cu 6-5 și 0-15 pe serviciul adversarilor, dar aceștia au reușit să revină și să împingă setul în tiebreak. Aici Lu și Marach au fructificat prima șansă de a închide setul, zgândărind orgoliul lui Horia și Jean Julien, care nu au mai făcut concesii în actul secund și s-au detașat la 5-1, apoi au închis setul la 2. Perechea româno-olandeză a continuat să accelereze și în supertiebreak, unde au condus cu 4-0, 7-1 pentru a închide apoi cu 10-4.

În turul următor, ei vor juca cu dublul format din luxemburghezul Gilles Muller și pakistanezul Aisam-Ul-Haq Qureshi.

Alte știri din Tenis de câmp