Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
ATP s-Hertogenbosch: În sferturi la primul turneu pe iarbă al sezonuluiMircea Rosca / SportPictures.eu
13 Iun 2018

ATP s-Hertogenbosch: În sferturi la primul turneu pe iarbă al sezonului

Victorie importantă pentru Marius Copil în cel de-al doilea tur al probei de simplu de la Libema Open, turneu de categoria ATP 250 cu premii financiare în valoare de 612.755 EUR.

Pe iarba complexului Autotron din suburbia Rosmalen a orașului situat în sudul Olandei în apropiere de Eindhoven, arădeanul clasat pe poziția 97 a ierarhiei de simplu l-a învins astăzi pe favoritul numărul 7 al tabloului, japonezul Yuichi Sugita, locul 53 ATP, cu scorul de 7-5, 4-6, 6-4.

Mult mai exact decât adversarul său pe finalul jocului, Marius a recuperat imediat un break cedat în ghemul 5 și a rupt serviciul japonezului în chiar ultimul ghem al partidei care i-a asigurat 45 de puncte de clasament și un cec în valoare de 17.770 EUR.

În sferturile de finală el se va confrunta cu învingătorul din partida ce îi opune pe luxembrghezul Gilles Muller, locul 32 ATP și cap de serie numărul 3 al tabloului, și australianul Matthew Ebden, locul 69 ATP.

Alte știri din Tenis de câmp