Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
ATP 's-Hertogenbosch: Copil, victorie în decisivSilvia Ilie / Mediafax Foto
08 Iun 2015

ATP 's-Hertogenbosch: Copil, victorie în decisiv

Marius Copil a debutat astăzi în proba de simplu a turneului ATP Topshelf Open de la 's-Hertogenbosch, din Olanda, dotat cu premii totale de 537.050 EUR. Arădeanul a avut o evoluție remarcabilă și l-a învins în trei seturi pe finlandezul Jarkko Nieminen, un jucător plasat cu 105 locuri peste poziția ocupată de el. Marius, locul 196 ATP, a câștigat cu scorul 6-3, 2-6, 6-4 în 100 de minute, o victorie importantă pentru scurtul sezon pe iarbă ce debutează în această săptămână.  

Intrat pe tabloul principal în baza unui wild-card, compatriotul nostru a excelat la capitolul ași, serviciul său aducându-I 12 puncte direct câștigătoare față de cele 2 ale finlandezului, însă a și trecut în cont 4 duble greșeli față de niciuna în dreptul lui Nieminen.

În turul următor, Marius va juca împotriva favoritului numărul 4 al tabloului, spaniolul Guillermo Garcia-Lopez, locul 34 ATP, câștigătorul BRD Năstase Țiriac Trophy 2015. Spaniolul nu a câștigat niciun meci pe iarbă anul trecut, însă în urmă cu doi ani a disputat semifinală la 's-Hertogenbosch. Folosindu-și arma serviciului pe cea mai rapidă suprafață de joc, Marius poate face o nouă surpriză plăcută în meciul din optimi.

Alte știri din Tenis de câmp