Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
ATP 's-Hertogenbosch: Copil se oprește în sferturiAFP / Mediafax Foto
13 Iun 2015

ATP 's-Hertogenbosch: Copil se oprește în sferturi

Marius Copil a pus capăt participării în proba de simplu a turneului ATP Topshelf Open după ce a cedat în minim de seturi în partida disputată cu luxemburghezul Gilles Muller, locul 53 ATP. După 80 de minute, acesta a câștigat cu 7-6 (4), 6-1, un scor ce arată cât de dezechilibrate au fost cele două părți ale jocului.

Compatriotul nostru, ocupantul locului 196 ATP întrat pe tabloul principal în baza unui wild-card, a rezistat bine în primul set, jucat într-un ritm alert. Fiecare dintre combatanți și-a făcut serviciul de o manieră categorică, neajungându-se la avantaj sau la minge de break. Avantajul serviciului a fost valorificat și cu ajutorul umezelii din aer, care a făcut ca iarba să fie și mai rapidă. De altfel, meciul a fost oprit de ploaie după jumătate de oră de joc la scorul de 5-4 pentru Marius. La reluare, tiebreak-ul a fost decis de un singur minibreak făcut de Muller, însă echilibrul s-a rupt în setul secund.

Luxemburghezul a reușit break-ul în ghemul 2 și și-a făcut fără probleme serviciul, apoi ajunși la 4-1 a mai speculat o dată impreciziile arădeanului pentru a închide apoi meciul cu un ghem alb.

Marius părăsește, așadar, turneul din Olanda acumulând 45 de puncte de clasament și un cec de 15.880 EUR. Cu acest rezultat el face un salt de 13 locuri și va urca de luni pe locul 183 al ierarhiei de simplu a forului mondial.

Alte știri din Tenis de câmp