Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
ATP: Zi fără victorii la dubluAFP / Mediafax Foto
12 Iun 2015

ATP: Zi fără victorii la dublu

Meciurile de dublu disputate de români nu au adus niciun succes. Horia Tecău și Jean Julien Rojer au pierdut șansa de a lupta în continuare pentru titlul de dublu al turneului Topshelf Open de la 's-Hertogenbosch, din Olanda. În semifinale, perechea româno-olandeză a pierdut 1-6, 6-3, 10-2 în fața dublului format din croatul Ivo Karlovic și polonezul Lukasz Kubot. Horia și Jean Julien sunt nevoiți să se mulțumească, astfel, cu câte 90 de puncte și un cec de 8.450 EUR.

La turneul ATP Challenger ce se desfășoară săptămâna aceasta la Caltanissetta, în Italia, Adrian Ungur și Costin Pavăl au ajuns până în faza semifinalelor. Cotați cu a treia șansă la câștigarea trofeului, românii au întâlnit perechea argentiniană Guido Andreozzi / Guillermo Duran. Sud-americanii s-au impus cu 4-6, 6-0, 10-5, iar Adrian și Costin părăsesc Sicilia cu câte 45 de puncte și 2.300 EUR.

Alte știri din Tenis de câmp