Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
ATP Winston-Salem: A 53-a finală a carierei pentru TecăuAFP / Mediafax Foto
24 Aug 2018

ATP Winston-Salem: A 53-a finală a carierei pentru Tecău

Horia Tecău a obținut noaptea trecută calificarea în cea de-a 53-a sa finală a carierei. Alături de Jean-Julien Rojer, împreună cu care este cotat drept cap de serie numărul 2 ai tabloului de la Winston-Salem Open, turneu de categoria ATP 250 dotată cu premii în bani în valoare de 691.415 USD, Horia Tecău a terminat învingător în semifinala disputată contra perechii formate din britanicii Joe Salisbury și Neal Skupski, scor 7-5, 6-1.

În disputa pentru trofeu ce va avea loc în seara zilei de vineri începând cu ora 23:00 ora României, Horia și Juls îi vor înfrunta pe americanul Jamie Cerretani și indianul Leander Paes, pereche intrată în concurs în baza unui wild card.

Este a doua finală a anului pentru perechea româno-olandeză după cea câștigată la Dubai și a 22-a a parteneriatului, Horia și Juls adunând 17 titluri în cele cinci sezoane de când joacă împreună.

Alte știri din Tenis de câmp