Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
ATP Wimbledon: Copil trece primul tur al calificărilorAFP / Mediafax Foto
21 Iun 2016

ATP Wimbledon: Copil trece primul tur al calificărilor

Astăzi au debutat partidele tablourilor de calificare ale celei mai importante competiții tenisistice desfășurate pe iarbă, turneul de la Wimbledon. În proba masculină au luat startul și cele mai bune două rachete ale României, Adrian Ungur şi Marius Copil, ieșind cu rezultate diferite din partidele disputate.

În prima partidă a zilei programată pe terenul numărul 4 a The All England Lawn Tennis Club, arădeanul Marius Copil, locul 174 ATP, a avut o misiune facilă în fața chinezului Di Wu, ocupant al locului 158 ATP, pe care l-a învins în aproximativ 50 de minute cu scorul de 6-1, 6-2. În turul secund, compatriotul nostru îl va avea ca adversar pe învingătorul disputei dintre australianul James Duckworth (172 ATP) și francezul Kenny De Schepper (139 ATP), favorit 25 al tabloului.

Pe terenul numărul 5, Adrian Ungur, locul 186 ATP, a avut o sarcină mai complicată în compania spaniolul în vârstă de 38 de ani Ruben Ramirez Hidalgo, locul 242 ATP, în fața căruia a trebuit să lupte trei seturi pe parcursul a două ore și 10 minute. În cele din urmă, piteșteanul a trebuit să se recunoască învins cu scorul 7-6 (1), 4-6, 3-6 și să părăsească turneul cu un cec în valoare de 4.000 lire sterline.

Alte știri din Tenis de câmp