Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
ATP Washington: Tecău și Rojer, în a treia finală a sezonuluiAFP / Mediafax Foto
03 Aug 2019

ATP Washington: Tecău și Rojer, în a treia finală a sezonului

Horia Tecău și Jean-Julien Rojer au acces în finala probei de dublu a Citi Open, turneu de categoria ATP 500 cu premii totale în bani de 1.895.290 USD.

Noaptea trecută cei doi au obținut o victorie frumoasă în sferturile de finală, la mare luptă în fața americanilor Bob și Mike Bryan, dovedindu-și superioritatea în tiebreak-uri. La finalul unui joc întins pe durata a 100 de minute, perechea româno-olandeză a câștigat cu scorul de 7-6 (5), 4-6, 10-8 și în această seară a întâlnit în penultimul act al competiției perechea australiană formată din Alex de Minaur și John Peers. Cu mai multă experiență decât adversarii lor, Horia și Juls s-au impus în minim de seturi cu scorul de 6-4, 6-4 și s-au calificat pentru a treia oară în acest an într-o finală de turneu ATP.

După finala pierdută la Rotterdam și cea câștigată la Madrid, ei au acum o misiune dificilă în ultimul act, adversari urmând să le fie învingătorii semifinalei ce opune capii de serie 2 și 3, perechile Lukasz Kubot (Polonia)/Marcelo Melo (Brazilia) și respectiv Raven Klaasen (Africa de Sud)/Michael Venus (Noua Zeelandă).

Alte știri din Tenis de câmp