Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
ATP Washington: Mergea și Tecău ratează finalaDan Tautan / Mediafax Foto
23 Iul 2016

ATP Washington: Mergea și Tecău ratează finala

Florin Mergea şi Horia Tecău au ratat intrarea în finala de dublu a Citi Open, turneu ATP 500 cu premii financiare de 1.629.475 USD organizat la Washington. Favoriții numărul trei ai tabloului de dublu au cedat în penultimul act al turneului în fața dublului cap de serie numărul 2, format din canadianul Daniel Nestor și francezul Edouard Roger-Vasselin, scorul final stabilit după 70 de minute de joc fiind 6-3, 6-4.

Jocul a fost unul strâns, diferența fiind făcută de câte un break pe set, ambele fiind obținute de perechea franco-canadiană pe final de set. Nestor și Roger-Vasselin s-au bazat pe un serviciu foarte bun, care nu le-a permis lui Florin și Horia să obțină decât patru puncte în cinci ghemuri în primul set și 7 din cinci ghemuri în cel de-al doilea. În actul secund ei au fost primii care s-au apropiat de break, dar Nestor și Roger-Vasselin au anulat singurele două mingi de break ale românilor în ghemul 6 și au cîștigat pe serviciul advers în penultimul ghem al partidei.

În urma accederii în faza semifinală, perechea română obține câte 180 de puncte de clasament și împarte un cec de 25.370 USD.

Alte știri din Tenis de câmp