Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
ATP Washington: Mergea a cedat revanșaOvidiu Dumitru Matiu / Mediafax Foto
09 Aug 2015

ATP Washington: Mergea a cedat revanșa

Meci de gală în semifinalele probei de dublu a turneului Citi Open de la Washington D.C. între Florin Mergea și Rohan Bopanna și perechea formată din frații Bob și Mike Bryan. În fapt, partida s-a dovedit a fi o revanșă pentru meciul din sferturile de finală de la Wimbledon din urmă cu o lună, câștigat de perechea româno-indiană. Azi noapte frații Bryan au reușit să se impună în două seturi cu 6-3, 6-4 după un meci mult mai strâns decât o lasă să se vadă scorul.

Primul set a avut cinci break-uri, trei dintre ele adjudecate de principalii favoriți ai turneului, toate la punct decisiv, în timp ce  Florin și Rohan au izbutit la rândul lor să câștige două ghemuri pe serviciul adversarilor, unul la punct decisiv și unul la 0. În actul secund fiecare dintre părți s-a concentrat pe concretizarea avantajului serviciului, singura sincopă producându-se în ghemul 7 atunci când frații Bryan au reușit break-ul ce a făcut diferența în set.

Florin și Rohan au părăsit astfel competiția din capitala Statelor Unite cu câte 180 de puncte de clasament și vor împărți un cec în valoare de 21.550 USD.

Alte știri din Tenis de câmp