Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
ATP & WTA: Sorana Cîrstea, creșterea cea mai spectaculoasăAFP / Mediafax Foto
09 Apr 2014

ATP & WTA: Sorana Cîrstea, creșterea cea mai spectaculoasă

Simona Halep se menține pe poziția a 5-a în ierarhia de simplu a WTA, conform clasamentului actualizat luni de forul internațional. O situație staționară prezintă și Sorana Cîrstea, pe 27, în timp ce Alexandra Cadanțu avansează două locuri până pe 61. Cealaltă reprezentantă a României în top 100, Monica Niculescu, pierde 9 locuri și se situează săptămâna aceasta pe locul 78. În continuarea clasamentului, Irina Begu face un salt de 10 locuri până pe 119, iar Alexandra Dulgheru face patru pași înapoi și ocupă locul 131.

La dublu, Monica Niculescu, pe 38, și Raluca Olaru, poziția 64, păstrează aceleași locuri ca în ediția anterioară a clasamentului, în timp ce Irina Begu urcă trei locuri pe 67. Sorana Cîrstea face un salt de 45 de locuri până pe 169, ca urmare a evoluției sale la Family Circle Cup de la Charleston, Statele Unite, iar Elena Bogdan coboară o poziție pe 188.

În clasamentul ATP de simplu, Victor Hănescu staționează pe 89, în timp ce Adrian Ungur (118) și Marius Copil (167) marchează o cădere de un loc. La dublu, nicio modificare pentru cei doi reprezentanți ai noștri Horia Tecău (21) și Florin Mergea (49). Perspectivele sunt pozitive, însă, pentru ediția viitoare a clasamentului, ambii fiind în formă bună în turneul de la Casablanca.

Alte știri din Tenis de câmp