Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
ATP & WTA: Simona păstrează poziția a 5-aAFP / Mediafax Foto
01 Apr 2014

ATP & WTA: Simona păstrează poziția a 5-a

Clasamentele celor două organizații mondiale ale tenisului profesionist au fost actualizate ieri, cel dedicat jucătoarelor de simplu menținând-o pe Simona Halep pe poziția a 5-a a ierarhiei de simplu. Cea mai bine cotată colegă a sa rămâne Sorana Cîrstea, în pierdere o poziție până pe 27, aceeași evoluție având-o și Alexandra Cadanțu, în coborâre pe locul 63. Monica Niculescu compensează tendința descendentă a colegelor sale și urcă o poziție până pe 69, la fel ca și Alexandra Dulgheru, care va ocupa locul 127 săptămâna aceasta. În imediata sa apropiere, Irina Begu staționează pe locul 129.

În clasamentul probei de dublu, Monica Niculescu face doi pași în ierarhie, urcând pe locul 38, în timp ce Raluca Olaru coboară trei trepte pe locul 64. Irina Begu face un salt de trei poziții până pe 70, iar Elena Bogdan staționează pe 187.

În clasamentul de simplu al băieților, Victor Hănescu pierde cinci poziții și săptămâna aceasta ocupă locul 89, în timp ce Adrian Ungur face un salt de 6 locuri până pe 117, iar Marius Copil coboară pe 166, șapte locuri mai jos decât în ediția anterioară a clasamentului.

La dublu, Horia Tecău urcă 5 poziții și ocupă locul 21, iar Florin Mergea staționează pe 49.

Alte știri din Tenis de câmp