Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
ATP & WTA: Simona Halep, în continuare pe locul al treileaAFP / Mediafax Foto
22 Iun 2015

ATP & WTA: Simona Halep, în continuare pe locul al treilea

Simona Halep este în continuare pe locul al treilea în clasamentul WTA dat publicității luni. Halep este devansată de americanca Serena Williams și de cehoaica Petra Kvitova, care păstrează un avans de 670 de puncte. Pe locul patru, la 250 de puncte de Halep, se află rusoaica Maria Șarapova.

În top 100 se mai află patru românce, Irina Begu, care staționează pe locul 30, Monica Niculescu, ajunsă pe 46, după un salt de trei poziții, Alexandra Dulgheru, care a urcat două trepte și este acum pe 59, și Andreea Mitu, care a urcat un loc și se află pe 70.

La dublu, Monica Niculescu se menține pe locul 52. Raluca Olaru a reușit un salt de cinci locuri după titlul ITF de la Ilkley, iar Irina Begu se află în continuare pe 56.

În ierarhia Road to Singapore, pentru Turneul Campioanelor, Serena Williams conduce detașat, urmată de Simona Halep, care are un avans de 174 de puncte față de Șarapova (locul 3).Situația este neschimbată și în clasamentul încasărilor din circuitul WTA în acest an, cu Williams pe primul loc, cu 6,1 milioane dolari, urmată de Șarapova, 2,5 milioane, și Halep, 2,2 milioane.

Marius Copil rămâne cel mai bun tenisman român al momentului, chiar dacă a coborât trei locuri în clasamentul ATP dat publicității luni, de pe 186 pe 183. Veteranu Victor Hănescu a coborât și el patru poziții și se află pe 194, iar Adrian Ungur a ajuns pe 196, după ce a pierdut șapte locuri.

La dublu, Horia Tecău se menține pe locul 7, după semifinala de la Halle, iar Florin Mergea este în continuare la 15, chiar dacă a jucat finala turneului amintit.

 

sursa: agerpres.ro

Alte știri din Tenis de câmp