Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
ATP & WTA: Simona Halep a coborât pe locul la treileaRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
18 Mai 2015

ATP & WTA: Simona Halep a coborât pe locul la treilea

Simona Halep a coborât de pe locul al doilea pe treapta a treia în clasamentul WTA dat publicității luni, după ce s-a oprit în semifinalele turneului de la Roma, iar rusoaica Maria Șarapova a câștigat titlul. Lider detașat al clasamentului este americanca Serena Williams, urmată de Șarapova, în timp ce Halep se află la 350 de puncte de rusoaică și are un avans de 600 față de Petra Kvitova (locul 4).

Irina Begu a urcat un loc față de săptămâna precedentă și ocupă cea mai bună poziție din carieră - 30, ca și Andreea Mitu - locul 99. Alexandra Dulgheru a reușit un salt remarcabil de 22 de locuri și ocupă locul 50, în timp ce Monica Niculescu a coborât două poziții, fiind acum pe 69.

Simona Halep se menține a doua în clasamentul Road to Singapore, pentru Turneul Campioanelor, dar diferența față de Șarapova s-a diminuat la 244 puncte.

La dublu, Monica Niculescu rămâne cea mai bine plasată româncă, în continuare pe locul 49, Irina Begu a urcat două locuri și este pe 53, iar Raluca Olaru este un loc mai sus față de săptămâna precedentă - 56.

Victor Hănescu este din nou cel mai bun tenisman român al momentului, după ce a urcat patru locuri și ocupă poziția a 187-a în clasamentul ATP dar publicității luni. Adrian Ungur a coborât șase locuri și este cum pe 189, în timp ce Marius Copil rămâne pe 207.

La dublu, Horia Tecău și partenerul său Jean-Julien Rojer au urcat câte un loc, fiind pe 11, respectiv 12, ca și Florin Mergea, care este pe 13, cea mai bună clasare din cariera sa. În clasamentul Race do London, pentru Turneul Campionilor, Tecău și Rojer ocupă locul 4, iar Mergea și Rohan Bopanna sunt pe 10.

 

sursa: agerpres.ro

Alte știri din Tenis de câmp