Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
ATP & WTA: Schimbări semnificative doar la simplu băiețiSportPictures.eu
28 Apr 2014

ATP & WTA: Schimbări semnificative doar la simplu băieți

După o săptămână în care au fost constrânse să părăsească prematur turneul de la Stuttgart, Simona Halep și Sorana Cîrstea își păstrează pozițiile în clasamentul WTA – 5, respectiv 27, în timp ce colegele lor de echipă Fed Cup Alexandra Cadanțu și Monica Niculescu au urcat câte două poziții ajungând pe 74 și respectiv 79. Trecând pragul top 100, o întâlnim pe Irina Begu în urcare 3 locuri până pe 117, în timp ce Alexandra Dulgheru avansează la rândul ei o poziție până pe 133. În clasamentul de dublu, Monica Niculescu urcă un loc pe 33, Irina Begu staționează pe 68, în timp ce Raluca Olaru pierde două poziții și ocupă locul 71.

În clasamentul de simplu al băieților Victor Hănescu coboară 9 locuri până pe 91, în timp ce Adrian Ungur a punctat pentru a urca 9 locuri pe 109. Acestea sunt cele mai semnificative schimbări în această săptămână în rândul tenismenilor noștri. O tendință crescătoare a manifestat și Marius Copil, cu un salt de 4 locuri pe 163. La dublu Horia Tecău își menține poziția 20, iar Florin Mergea avansează un loc, ocupând săptămâna aceasta poziția 48.

Alte știri din Tenis de câmp