Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
ATP & WTA: Schimbări importanteAFP / Mediafax Foto
28 Iul 2014

ATP & WTA: Schimbări importante

Simona Halep se menține pe locul 3 în ierarhia de simplu dată publicității astăzi de WTA. Perspectivele sunt pozitive pentru constănțeancă, cu toate că nu participă această perioadă la niciun turneu. În cazul unui parcurs slab al lui Na Li la Rogers Cup, în Canada, ce se va disputa începând cu 4 august, Simona va trece pe locul 2 deoarece chinezoaica are de apărat puncte importante obținute anul trecut.

Sorana Cîrstea continuă să fie a doua româncă în clasamentul de simplu, dar pierde și săptămâna aceasta 6 poziții pentru a se plasa pe 35. Monica Niculescu urcă un loc, pe 57, Irina Begu staționează pe 64, iar Alexandra Dulgheru mai urcă două trepte până pe 94. În prima sută de locuri sunt, așadar, poziționate cinci românce, în timp ce în a doua sută le avem pe Andreea Mitu, cu o creștere de 30 de locuri până pe 164, și Alexandra Cadanțu, în cădere 42 de poziții până pe 173.

La dublu, Monica Niculescu staționează pe 42, Irina Begu urcă pe 68, iar Raluca Olaru urcă 14 locuri până pe 74. Elena Bogdan trece pe 134, în ascensiune două poziții, iar Alexandra Cadanțu pierde două locuri pentru a ocupa aceeași poziție ca și la simplu, pe 173.

Băieții sunt în cădere accentuată, Victor Hănescu coboară 19 trepte pe 148, iar Marius Copil pierde 16 locuri pe 178. Doar Adrian Ungur este pe creștere, dar și aceea mică, de un loc, până pe 158.

La dublu, Horia Tecău staționează pe 30, în timp ce Florin Mergea pierde două locuri și săptămâna aceasta se regăsește pe locul 36.

Alte știri din Tenis de câmp