Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
ATP & WTA: Salturi importante după turneul de la BucureștiBogdan Iordache / Mediafax Foto
14 Iul 2014

ATP & WTA: Salturi importante după turneul de la București

Clasamentele fetelor date publicității astăzi de WTA au adus schimbări importante pentru jucătoarele românce. Dacă Simona Halep își păstrează poziția a treia, iar Sorana Cîrstea staționează pe 29, Monica Niculescu face un salt de 9 poziții până pe 59 grație evoluției merituoase încununată cu semifinală jucată la București. Irina Begu urcă și ea un loc până pe 63, în timp ce Alexandra Dulgheru coboară o poziție până pe 99, iar Alexandra Cadanțu părăsește prima sută și se regăsește săptămâna aceasta pe 125. Andreea Mitu a intrat între primele 200 de jucătoare, plasându-se pe locul 181, în urcare 30 de poziții. La dublu, Monica Niculescu rămâne pe 42, Irina Begu trece pe 70 după ce avansează doi pași, iar Raluca Olaru urcă trei trepte pentru a se plasa pe 85. Finala câștigată ieri de Elena Bogdan și Alexandra Cadanțu le aduce salturi importante în clasament. Elena trece de pe 245 pe 134, iar Alexandra de pe 496 pe 175, ceea ce le conferă noi oportunități pentru turneele de dublu din această toamnă.

În ierarhiile băieților, continuăm să nu avem reprezentanți în top 100 la simplu. Victor Hănescu pierde 24 de locuri și ocupă poziția 128, în timp ce Marius Copil și Adrian Ungur urcă câte o poziție, având același număr de puncte – 341 – și rămânând vecini de clasament – 160, respectiv 161. La dublu, Horia Tecău și Florin Mergea își păstrează pozițiile de săptămâna trecută – 30, respectiv 41.

Alte știri din Tenis de câmp