Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
ATP & WTA: Recordurile continuă să cadăSportPictures.eu
09 Iun 2014

ATP & WTA: Recordurile continuă să cadă

O nouă barieră a fost depășită de Simona Halep, care de astăzi ocupă locul 3 în ierarhia de simplu, fiind cea mai bine clasată jucătoare în ierarhia WTA din istoria tenisului românesc.

Colegele sale din echipa de Fed Cup au avut și ele, în mare, evoluții pozitive. Sorana Cîrstea a pierdut două locuri și a coborât pe 28, în timp ce Monica Niculescu și Irina Begu au avansat consistent, Monica 10 locuri până pe 66, iar Irina 8 locuri ajungând pe 81. Alexandra Cadanțu a coborât 4 locuri până pe 85, iar Alexandra Dulgheru se apropie cu pași mari de prima sută după ce a făcut un salt de 27 de trepte până pe 106.

La dublu, Monica a pierdut 7 poziții și ocupă acum locul 40, Raluca Olaru a urcat 4 locuri până pe 62, iar Irina Begu o urmărește îndeaproape, fiind clasată pe 64 după un salt de 5 locuri.

În ierarhia de simplu a băieților, prima sută nu include niciun român după ce Victor Hănescu a coborât 19 locuri până pe 106. O cădere mai accentuată a marcat Adrian Ungur, care pierde 30 de locuri și ajunge la cota 158, în imediata apropiere a lui Marius Copil, pe 160 după ce a coborât 9 trepte față de ediția anterioară a clasamentului.

Vești mai bune avem la dublu, unde atât Horia Tecău cât și Florin Mergea au avut o evoluție ascendentă în clasament. Horia a urcat 3 locuri și ocupă acum locul 25, în timp ce Florin a făcut un salt de 11 locuri până pe 40.

Alte știri din Tenis de câmp