Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
ATP & WTA: Modificări minore în ierarhiiCosmin Iftode / SportPictures.eu
20 Iul 2015

ATP & WTA: Modificări minore în ierarhii

Clasamentele publicate astăzi de organizațiile tenisului profesionist feminin și masculin arată dicrepanțe mari între modul în care românii sunt prezenți în ierarhiile de specialitate. În continuare, tenisului feminin este mult mai bine poziționat pe eșichierul mondial cu patru românce între primele 50 de jucătoare la simplu.

Simona Halep se menține pe locul 3, tendință identică arătând și Irina Begu, în continuare pe 30. Monica Niculescu a urcat 3 poziții și de pe 38 se apropie de Irina, în timp ce Alexandra Dugheru a pierdut un loc și se regăsește săptămâna aceasta pe 47. Andreea Mitu, pe locul 72, a urcat 6 locuri și încheie lista româncelor în top 100 la simplu. În a doua sută, datorită prezenței și rezultatelor de la BRD Bucharest Open, Sorana Cîrstea mai avansează 16 poziții până pe 149, Patricia Țig urcă pe 158, iar Ana Bogdan prinde top 200 pe 199 după ce a urcat 5 locuri.

În ierarhia de dublu, Monica Niculescu pe locul 51, Raluca Olaru pe 54 şi Irina Begu pe 58 formează un trio românesc în top 100.

În ierarhia ATP, Marius Copil este singurul român prezent în top 200, menținându-se pe locul 180, în timp ce Adrian Ungur a mai coborât nouă poziții până pe 208. Victor Hănescu și-a păstrat locul 212, între el și următorul român prezent în ierarhia ATP – Dragoș Dima – fiind un ecart de 227 de locuri.

La dublu avem în continuare doi români în primele 10 locuri. Horia Tecău își păstrează locul 5, în timp ce Florin Mergea coboară un loc până pe 8. Adrian Ungur se menține în prima sută având o creștere de două poziții până pe 94.

Alte știri din Tenis de câmp