Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
ATP & WTA: Irina Begu a urcat pe locul 31Cosmin Iftode / SportPictures.eu
11 Mai 2015

ATP & WTA: Irina Begu a urcat pe locul 31

Simona Halep se menține pe locul al doilea în clasamentul WTA dat publicității luni, în timp ce Irina Begu a urcat pe poziția a 31-a, cea mai bună clasare din cariera sa. Serena Williams este lider incontestabil al ierarhiei, iar poziția a treia este ocupată de rusoaica Maria Șarapova, la doar 200 de puncte de Halep. Petra Kvitova (Cehia), învingătoare în turneul de la Madrid, este în continuare a patra, dar s-a apropiat de podium. Begu a reușit un salt de șase locuri după sfertul de finală de la Madrid, ajungând acum pe 31. În top 100 mai figurează două românce, Monica Niculescu, pe 67, după ce a coborât cinci trepte, și Alexandra Dulgheru care a coborât un loc, fiind acum pe 72. Andreea Mitu se află imediat după prima sută, pe locul 101.

În clasamentul Road to Singapore, care contează pentru calificarea la Turneul Campioanelor, Serena Williams este prima, urmată de Halep și de Șarapova.

La dublu, Monica Niculescu este prima româncă din ierarhie, pe 49, două locuri mai jos față de săptămâna precedentă, în timp ce Irina Begu a reușit un salt de 12 locuri și este acum pe 55. Raluca Olaru a urcat și ea două poziții, fiind pe 57.

Adrian Ungur este cel mai bine clasat tenisman român în ATP dat publicității luni, pe locul 183. Ungur a reușit un salt de zece locuri față de săptămâna trecută, Hănescu a urcat un loc și este acum pe 191, în timp ce Marius Copil a coborât 30 de jocuri și a ajuns pe 207.

La dublu, Horia Tecău a coborât un loc și este acum pe 12, în timp ce Florin Mergea ocupă locul 14 (salt de cinci trepte), cel mai bun din cariera sa, după titlul câștigat la Mastersul de la Madrid. Partenerul său Rohan Bopanna a urcat trei poziții și este pe 21.

În clasamentul de dublu Race to London, pentru Turneul Campionilor, Tecău și Rojer ocupă locul 5, iar Mergea figurează pe pozițiile 9 și 10, alături de britanicul Dominic Inglot și, respectiv de indianul Bopanna. Dacă ar avea punctele cumulate, Florin Mergea s-ar afla pe locul al treilea.

 

sursa: agerpres.ro

 

Alte știri din Tenis de câmp