Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
ATP & WTA: Horia Tecău revine pe locul 9 după aproape 2 aniAndreea Alexandru / Mediafax Foto
02 Mar 2015

ATP & WTA: Horia Tecău revine pe locul 9 după aproape 2 ani

Simona Halep se menține pe locul al treilea în clasamentul WTA, dat publicității luni, cu un avans de 176 de puncte față de cehoaica Petra Kvitova, aflată pe locul al patrulea. Halep este a treia și în clasamentul pentru Turneul Campioanelor, ''Road to Singapore'', devansată de Serena Williams și Maria Sharapova.

Irina Begu a coborât o poziție față de săptămâna trecută, fiind pe 34, Monica Niculescu a coborât șase locuri și a ajuns pe 68, iar Alexandra Dulgheru se află în continuare pe 94.

 

La dublu, Monica Niculescu a urcat o treaptă și este pe 46, Irina Begu a coborât un loc, pe 55, iar Raluca Olaru ocupă în continuare locul 64.

 

Victor Hănescu este la aproape 34 ani cel mai bun tenisman român al momentului, chiar dacă a coborât două poziții față de săptămâna trecută și ocupă locul 146 în clasamentul ATP, dat publicității luni. Adrian Ungur a coborât 10 locuri și este acum pe 159, în timp ce Marius Copil se află pe 168, trei poziții mai jos față de săptămâna precedentă.

 

La dublu, Horia Tecău și partenerul său olandez, Jean-Julien Rojer, semifinaliști la Dubai, au urcat pe locul al nouălea. Florin Mergea se menține pe 17. În ierarhia de dublu ''Race to London'', pentru Turneul Campionilor la dublu, Tecău și Rojer ocupă locul al doilea, iar Mergea și Inglot sunt pe cinci.

 

sursa: agerpres.ro

Alte știri din Tenis de câmp