Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
ATP & WTA: Hănescu revine în Top 200Răzvan Păsărică / SportPictures.eu
21 Sep 2015

ATP & WTA: Hănescu revine în Top 200

Marius Copil, Victor Hănescu și Adrian Ungur au înregistrat urcări notabile în clasamentul ATP dat publicității luni. Copil a urcat șase locuri și se află acum pe 176, ''veteranul'' Hănescu a reușit un salt de 36 de locuri și se află pe 188, iar Ungur a urcat 29 de poziții, fiind acum pe 226.

La dublu nu există schimbări semnificative, Horia Tecău fiind în continuare pe locul al treilea, în timp ce Florin Mergea a coborât un loc și se află pe 15.

Simona Halep se menține pe locul al doilea în clasamentul WTA, cu un avans de aproape o mie de puncte față de a treia clasată, rusoaica Maria Șarapova. Lider incontestabil este americanca Serena Williams, care are aproape cinci mii de puncte în plus față de Simona. Simona Halep se menține a doua și în clasamentul Road to Singapore, pentru Turneul Campioanelor,

Dacă Irina Begu a urcat un loc și este acum pe 29, celelalte românce din top 100 au coborât: Monica Niculescu este pe 49, cu zece trepte mai jos față de săptămâna trecută, Alexandra Dulgheru a pierdut trei locuri și este pe 54, iar Andreea Mitu a coborât cinci locuri și se află pe 84.

La dublu, cea mai bună româncă este Raluca Olaru, pe 45 (+2), cea mai bună clasare din cariera sa.

 

sursa: agerpres.ro

Alte știri din Tenis de câmp