Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
ATP & WTA: Hănescu, cea mai importantă schimbareSportPictures.eu
15 Apr 2014

ATP & WTA: Hănescu, cea mai importantă schimbare

Situație neschimbată în clasamentul de simplu WTA pentru cele mai bine două clasate jucotoare românce. Simona Halep păstrează poziția a 5-a, iar Sorana Cîrstea staționează pe 27 în săptămâna în care vor juca sub tricolor meciurile de simplu ale întâlnirii cu Serbia. Alexandra Cadanțu și Monica Niculescu au coborât în clasament, Alexandra până pe locul 76, în timp ce Monica se află în imediata sa apropiere, pe 79. Ieșind din prima sută, Irina Begu coboară o treaptă pe 120, la fel ca și Alexandra Dulgheru pe 132.

Monica Niculescu compensează cu o ascensiune de 5 locuri până pe 33 în ierarhia de dublu, în care Irina Begu pierde o poziție și se situează pe 68, un loc peste Raluca Olaru. În același clasament, Sorana Cîrstea ocupă locul 171, iar Elena Bogdan staționează pe 188.

Pe lista ATP a jucătorilor de simplu, Victor Hănescu face un salt de 13 locuri după prestația de săptămâna trecută de la Casablanca, în timp ce Adrian Ungur păstrează poziția 118, iar Marius Copil urcă două locuri pe 165.

La dublu, atât Horia Tecău (21), cât și Florin Mergea (49) își mențin pozițiile în săptămâna în care se pregătesc pentru turneul de la București.

Alte știri din Tenis de câmp