Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
ATP & WTA: Halep revine pe locul 3Alexandru Dobre / Mediafax Foto
01 Aug 2016

ATP & WTA: Halep revine pe locul 3

Înaintea Olimpiadei de la Rio, ocazie cu care o parte dintre cei care nu sunt implicați în concursul olimpic vor profita de o mică vacanță, situația clasării tenismenilor români în ierarhiile de specialitate nu suferă mari modificări, cea mai importantă fiind revenirea în top 3 a Simonei Halep.

În clasamentul de simplu al fetelor, constănțeanca trece pe poziția a 3-a grație trofeului câștigat la Montreal. Irina Begu coboară un loc până pe 31, în timp ce Monica Niculescu face un salt de 5 poziții până pe 56. Sorana Cîrstea coboară două trepte până pe 90, iar Patricia Țig părăsește top 100 pentru a staționa pe 121 săptămâna aceasta. Ana Bogdan are un recul de patru locuri până pe 127, dar se pregătește să facă un turneu bun la Florianopolis, iar Andreea Mitu are o ușoară revenire până pe 190.

În clasamentul probei de dublu, Monica Niculescu continuă ascensiunea și se situează pe 16, Irina Begu își păstrează poziția 46, Raluca Olaru urcă un loc până pe 61, iar Andreea Mitu se regăsește pe 76, în coborâre trei locuri.

În ierarhia băieților, Marius Copil mai coboară două locuri până pe 167, la fel ca și Adrian Ungur, care se poziționează pe 203.

La dublu, Horia Tecău staționează pe 11, în timp ce Florin Mergea ajunge pe 13 după un salt de trei locuri.

Alte știri din Tenis de câmp