Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
ATP & WTA: Halep, la penultima bornăBogdan Iordache / Mediafax Foto
11 Aug 2014

ATP & WTA: Halep, la penultima bornă

Clasamentele date astăzi publicității de cele două organizații mondiale ale tenisului profesionist au adus o confirmare mult așteptată de fanii tenisului românesc: Simona Halep ocupă locul secund în ierarhiei de simplu, la mai puțin de 2.400 de puncte distanță de liderul clasamentului, Serena Williams. Monica Niculescu o secondează acum pe Simona din postura de ocupantă a locului 61, cu trei poziții mai sus în comparație cu săptămâna trecută, urmată fiind îndeaproape de Irina Begu, pe 62, în urcare un loc. Sorana Cîrstea a pierdut nu mai puțin de 44 de locuri și staționează pe 80 în această ediție de clasament, în timp ce Alexandra Dulgheru a pierdut și ea trei poziții și se regăsește pe 94. Dincolo de prima sută de locuri, cel mai bine clasate sunt Andreea Mitu pe 159 și Alexandra Cadanțu pe 168.

La dublu, Monica Niculescu face un pas până pe 40, Raluca Olaru urcă două locuri pe 72, iar Irina Begu coboară patru trepte pentru a se poziționa pe 63.

În ATP, Adrian Ungur a făcut un salt de 21 de locuri până pe 136, Victor Hănescu urcă o treaptă până pe 150, iar Marius Copil îl imită și urcă pe 180.

În proba de dublu, Horia Tecău și Florin Mergea își păstrează pozițiile ocupate săptămâna trecută, 20, respectiv 36.

Alte știri din Tenis de câmp