Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
ATP & WTA: Calificări în semifinaleAP / Mediafax Foto
22 Iul 2016

ATP & WTA: Calificări în semifinale

La Washington D.C., acolo unde are loc Citi Open, turneu WTA International cu premii în valoare de 226.750 USD, Monica Niculescu a obținut o nouă victorie în proba de dublu, în care face pereche cu belgianca Yanina Wickmayer. Cele două au obținut biletele pentru semifinalele competiției după ce s-au impus în partida disputată contra dublului format din americancele Sanaz Marand și Jessica Pegula.

Partida nu a fost una simplă, perechea româno-belgiană având nevoie de supertiebreak pentru a câștiga cu 6-2, 3-6, 10-6 după 75 de minute. În penultimul act al competiției, Monica și Yanina le vor avea ca adversare pe principalele favorite ale tabloului, canadianca Gabriela Dabrowski și chinezoaica Zhaoxuan Yang.

Florin Mergea şi Horia Tecău continuă parcursul bun la Citi Open, turneu ATP 500 cu premii financiare de 1.629.475 USD organizat la Washington. Favoriții numărul trei ai tabloului de dublu au obținut o nouă victorie în minim de seturi, scor 6-1, 6-4, avându-i ca adversari în partida disputată în această noapte pe austriacul Olivier Marach și pe francezul Fabrice Martin.

Astfel, perechea română a acces în semifinalele turneului organizat în capitala americană, în care vor întâlni capii de serie numărul 2, canadianul Daniel Nestor și francezul Edouard Roger-Vasselin.

Alte știri din Tenis de câmp