Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
ATP & WTA Bratislava: Copil ratează trofeul, Mitu triumfă în turneul ITF 25kMircea Rosca / SportPictures.eu
13 Nov 2016

ATP & WTA Bratislava: Copil ratează trofeul, Mitu triumfă în turneul ITF 25k

Marius Copil a ratat obținerea celui de-al doilea trofeu de turneu ATP Challenger în interval de două săptămâni, însă rămâne cu amintirea unei prestații foarte bune pe tot parcursul Peugeot Slovak Open, turneu cu premii totale în bani de 85.000 EUR.

Finala disputată contra reprezentantului gazdelor Norbert Gombos, locul 161 ATP, s-a jucat pe parcursula  trei seturi, arădeanul având puterea să revină pe tabelă după ce a cedat primul set după ce a condus în tiebreak cu 6-3. Oboseala acumulată în ultima perioadă și-a spus cuvântul, din păcate, în setul decisiv, în care a cedat break-ul și nu a mai avut puterea să revină pe final. După două ore și 10 minute Marius a trebuit să se recunoască învins cu scorul de 6-7 (8), 6-4, 3-6, dar cele 65 de puncte obținute pentru participarea în ultimul act îi asigură un salt de 5 locuri până pe locul 133 ATP, cea mai bună clasare la sfârșit de sezon pe care a înregistrat-o în cariera sa.

În paralel cu turneul masculin, la Centrul Național de Tenis din capitala Slovaciei s-a disputat un turneu ITF feminin dotat cu premii totale de 25.000 USD. Trofeul a fost câștigat de Andreea Mitu, locul 246 WTA și cap de serie numărul 7 al tabloului de simplu, care s-a impus în finală în fața principalei favorite, cehoaica Denisa Allertova, locul 95 WTA.

Alte știri din Tenis de câmp