Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
ATP & WTA: Begu și Niculescu fac rocadaAFP / Mediafax Foto
18 Aug 2014

ATP & WTA: Begu și Niculescu fac rocada

Cu o săptămână înaintea debutului ultimului turneu de Grand Slam al anului, în ierarhia probei de simplu feminin Simona Halep își păstrează poziția secundă în plasa americancei Serena Williams. Irina Begu și Monica Niculescu au făcut rocada în topul româncelor, prima situându-se pe 60 după ce a urcat două poziții. Monica Niculescu a înregistrat o coborâre de 8 locuri până pe 69, în timp ce a patra româncă în top 100 este Sorana Cîrstea, care a mai pierdut un loc și se situează pe 81. Prezența românească în prima 100 de locuri WTA este completată de Alexandra Dulgheru, în coborâre un loc până pe 95. Dincolo de bariera primelor 100 de locuri le regăsim pe Cristina-Andreea Mitu, pe 167, şi Alexandra Cadanţu, pe 171, amble în pierdere de teren: prima 8 locuri, a doua trei poziții.

La dublu, Monica Niculescu continuă să fie cea mai bine clasată, urcând un loc până pe 39. Ea este urmată de Irina Begu, în staționare pe 73 şi Raluca Olaru, în coborâre trei locuri pe 75.

În clasamentele ATP, Adrian Ungur este prezent pe locul 137, cu un loc mai jos decât ediția trecută, Victor Hănescu staționează pe 150, iar Marius Copil urcă cinci poziții până pe 175.

La dublu, Horia Tecău și Florin Mergea pierd câte o poziție față de ierarhia de săptămâna trecută, regăsindu-se pe 21, respectiv 37.

Alte știri din Tenis de câmp