Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
ATP & WTA: Ascensiunea continuă pentru SimonaAFP / Mediafax Foto
17 Feb 2014

ATP & WTA: Ascensiunea continuă pentru Simona

Toți ochii au fost ațintiți săptămâna trecută asupra evoluției Simonei Halep la turneul de la Doha. Titlul câștigat i-a adus constănțencei punctele necesare pentru a mai urca o treaptă în ierarhia de simplu a fetelor. Pasul către locul 9 a fost oficializat astăzi prin publicarea de către WTA a clasamentului la zi al competiției. A doua româncă din top 100 este Sorana Cîrstea, în coborâre o poziție de pe locul 26 pe 27, în timp ce Monica Niculescu a urcat de pe 54 pe 53, iar Alexandra Cadanţu își păstrează locul 60. Trecând în pagina a doua a clasamentului, prima româncă întâlnită în listă este Alexandra Dulgheru, pe locul 142 față de 140 săptămâna trecută, iar Irina Begu a făcut un pas înapoi de pe poziţia 144 pe 145.

În ierarhia de dublu, Monica Niculescu a urcat patru poziții de pe 47 pe 43, fiind secondată de Ioana-Raluca Olaru pe 65, în coborâre două poziții față de săptămâna trecută, și Irina Begu pe 84, în urcare un loc.

În ierarhia băieților, ATP îl plasează pe Victor Hănescu cu șase locuri mai jos față de săptămâna trecută, pe poziția 80. Un loc pierde și Adrian Ungur, pe care îl găsim pe 121, însă cel care suferă cel mai mult această săptămână este Marius Copil, coborât 22 de locuri până pe 158. La dublu, Horia Tecău câștigă o poziție și ocupă locul 26, iar Florin Mergea staționează pe 48.

Alte știri din Tenis de câmp