Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
ATP & WTA: Ana Bogdan obține cea mai bună clasare a sa în proba de simpluAndreea Alexandru / Mediafax Foto
25 Iul 2016

ATP & WTA: Ana Bogdan obține cea mai bună clasare a sa în proba de simplu

Modificări nesemnificative pentru jucătorii români în ierarhiile de simplu și de dublu ale tenisului profesionist. Excepțiile le constituie performanța Anei Bogdan și ieșirea din top 200 a lui Adrian Ungur.

În clasamentul de simplu al fetelor, Simona Halep își menține poziția a 5-a, dar se află în fața unui examen important în această săptămână, trebuind să apere punctele câștigate anul trecut în finala de la Toronto. Următoarele românce sunt Irina Begu, în urcare un loc până pe 30, Monica Niculescu păstrându-și neschimbată poziția 61 la fel ca și Sorana Cîrstea, locul 88. Patricia Țig urcă două trepte și închide top 100. De remarcat ”career high” pentru Ana Bogdan după un salt de 12 locuri până pe 123, precum și căderea accelerată a Andreei Mitu de pe 175 pe 195.

În clasamentul probei de dublu, Monica Niculescu urcă 6 locuri până pe 23, Irina Begu și Raluca Olaru își păstrează pozițiile – 46, respectiv 62 –, iar Andreea Mitu face un salt de 20 de poziții până pe 73.

În ierarhia masculină, la simplu cel mai bine clasat este Marius Copil, în pierdere trei poziții până pe 165. Adrian Ungur iese din top 200 și se poziționează pe 201 după ce în această săptămână a pierdut 15 locuri.

La dublu, Horia Tecău staționează pe 11, în timp ce Florin Mergea urcă o treaptă până pe locul 16.

Alte știri din Tenis de câmp