Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
ATP Viena: Tecău, în graficRazvan Lupica / Mediafax Foto
21 Oct 2015

ATP Viena: Tecău, în grafic

Erste Bank Open, turneu de categoria ATP 500 dotat cu premii totale în valoare de 2.324.045 EUR, se desfășoară la Viena cu Horia Tecău și Florin Mergea printre participanții pe tabloul de dublu. Ambii au jucat astăzi, rezultatele fiind diferite.

Horia Tecău și Jean-Julien Rojer, principalii favoriți ai tabloului, au trecut de perechea Treat Huey (Filipine) / Henri Kontinen (Finlanda) cu 6-4, 6-4 și urmează a-i întâlni pe polonezul Lukasz Kubot și brazilianul Marcelo Melo în sferturile de finală ale competiției.

Într-un alt meci, Florin Mergea, revenit alături de Rohan Bopanna după o pauză forțată de o lună și jumătate cauzată de o serie de probleme medicale, a părăsit prematur competiția după ce au fost învinși de perechea Julian Knowle (Austria) / Daniel Nestor (Canada). Meciul a fost unul strâns, decis în supertiebreak, scorul final fiind 7-6 (5), 5-7, 10-4. Florin nu acumulează puncte și împarte cu Rohan Bopanna un cec de 6.600 EUR.

Alte știri din Tenis de câmp