Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
ATP: Ungur și Hănescu joacă finala la AlphenCosmin Iftode / SportPictures.eu
12 Sep 2015

ATP: Ungur și Hănescu joacă finala la Alphen

Dacă nu a fost să fie să avem români în finalele US Open, avem în schimb compatrioți în finala de dublu a turneului ATP Challenger de la Alphen aan den Rijn, din Olanda.

Adrian Ungur și Victor Hănescu au învins în semifinalele turneului de dublu perechea cotată cu a doua șansă la câștigarea trofeului, formată din polonezul Tomasz Bednarek și francezul Fabrice Martin.

Obligați să revină în joc după ce au fost conduși cu 1-0 la seturi, Adrian și Victor au remontat handicapul și după ce au învins în supertiebreak au obținut biletele pentru finala de mâine. Scorul final a fost 1-6, 6-4, 10-7, iar mâine se prefigurează o nouă partidă strânsă din moment ce adversari vor fi principalii favoriți ai tabloului, perechea germană formată din Tobias Kamke și Jan-Lennard Struff.

Meciul este programat a se disputa începând cu ora 12:00 și va fi transmis online pe site-ul ATP la adresa http://www.atpworldtour.com/en/atp-challenger-tour

Alte știri din Tenis de câmp