Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
ATP: Ungur și Copil se opresc la Genova și St. RemyCosmin Iftode / SportPictures.eu
09 Sep 2016

ATP: Ungur și Copil se opresc la Genova și St. Remy

Adrian Ungur a pierdut în optimile probei de simplu ale AON Open Challenger, turneu cu premii totale de 106.500 EUR + ospitalitate ce se desfășoară la Genova. Piteșteanul nu a putut provoca surpriza în partida disputată contra favoritului numărul 3 al tabloului, argentinianul Carlos Berloq, locul 76 ATP, și după un prim set în care a mers cap la cap cu adversarul său a cedat inițiativa. În cele din urmă a fost nevoit să se recunoască învins după o oră și un sfert cu scorul de 7-5, 6-0, primind pentru accederea în optimi 10 puncte de clasament și un cec de 1.830 EUR.

În Franța, la Saint Remy, Marius Copil și ucraineanul Sergiy Stakhovsky au abandonat în proba de dublu a turneului Trophee des Alpilles cu premii în valoare de 42.500 EUR. Cei doi nu s-au prezentat la startul partidei în care trebuiau să întâlnească perechea fraților croați Ivan și Matej Sabanov, astfel încât se vor mulțumi cu 15 puncte de clasament și vor împărți 540 EUR.

Alte știri din Tenis de câmp