Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
ATP: Ungur și Copil, parcurs scurt la KoblenzDan Tautan / Mediafax Foto
19 Ian 2017

ATP: Ungur și Copil, parcurs scurt la Koblenz

În localitatea germană Koblenz are loc turneul ATP Challenger cu premii totale de 43.000 EUR Koblenz Open, la startul acestuia fiind aliniați cei mai bine cotați jucători români de simplu, Marius Copil (locul 127 ATP, favorit 5) și Adrian Ungur (316 ATP). Ambii au avut, însă, un parcurs scurt pe tablourile de simplu și de dublu, fiind eliminați după un singur meci disputat.

Astfel, în proba de simplu Adrian Ungur, intrat pe tablou ca lucky loser, a fost eliminat de Filip Krajinovic (235 ATP), sârbul impunându-se cu 4-6, 6-3, 6-4 după o oră și 53 de minute, iar Marius Copil a fost învins de polonezul venit din calificări Michal Przysiezny (427 ATP) cu 6-4, 6-3 după o oră și minute.Pentru participarea pe tablou, cei doi vor primi câte 450 EUR.

La dublu, Marius Copil a făcut pereche cu croatul Franko Skugor și a pierdut la limită, scor 2-6, 7-5, 10-8, partida disputată contra rusului Teymuraz Gabashvili și italianul Alessandro Motti, drept urmare Marius și Franko primesc un cec comun de 310 EUR.

Alte știri din Tenis de câmp