Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
ATP: Ungur continuă la dublu, Copil pe ambele planuriDragoș Savu / Mediafax Foto
14 Sep 2016

ATP: Ungur continuă la dublu, Copil pe ambele planuri

Adrian Ungur s-a oprit în proba de simplu a Banja Luka 2016, turneu ATP Challenger disputat pe zgură în orașul cu același nume și dotat cu premii totale de 64.000 EUR + ospitalitate. Piteșteanul clasat pe locul 206 ATP a cedat în minim de seturi, dar la limită, după o oră și jumătate cu scorul de 6-4, 6-4 în partida disputată cu cehul Jan Satral, locul 182 ATP.

În urma eliminării din turul 2, Adrian a primit 8 puncte de clasament și un cec de 1.100 EUR, însă el nu va părăsi încă Bosnia și Herțegovina deoarece va continua în proba de dublu. Astăzi, alături de Petru Luncanu, el a obținut o victorie în turul secund, cel al sferturilor de finală, împotriva austriecilor Sebastian Ofner și Lenny Hampel, posesorii unui wild-card. Perechea românească s-a impus cu scorul 6-2, 7-5, pentru ca în semifinalele competiției să îi aibă ca adversari pe cehii Roman Jebavy și Jan Satral. Tot în proba de dublu, Dragoș Dima și germanul Andreas Mies au pierdut partida disputată împotriva gemenilor Andraz și Aljaz Bedene, primul reprezentând Slovenia, cel de-al doilea Marea Britanie, frații impunându-se cu 6-2, 6-4.

În cadrul American Express Istanbul, turneu ATP Challenger cu premii totale în valoare de 75.000 USD, Marius Copil și-a confirmat statutul de favorit numărul 5 și în fața reprezentantul gazdelor Anil Yuksel, 527 ATP, intrat pe tablou în baza unui wild-card. Meciul nu a fost unul ușor pentru arădeanul clasat pe locul 176 ATP, care a avut nevoie de trei seturi pentru a se impune cu scorul 3-6, 7-6 (2), 6-4. În sferturile de finală ale probei Marius îl va întâlni pe germanul Tobias Kamke, locul 141 ATP, în fața căruia are victoria în singurul meci direct, disputat în urmă cu patru ani la București.

Marius a înregistrat un succes și în proba de dublu alături de elvețianul Marco Chiudinelli, cei doi trecând cu 6-2, 6-1 de dublul Nikola Milojevic (Serbia) / Aldin Setkic (Bosnia-Herțegovina), iar în sferturile de finală urmează a-i întâlni pe frații croați Ivan și Matej Sabanov.

Alte știri din Tenis de câmp