Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
ATP: Ungur avansează numai la simpluCosmin Iftode / SportPictures.eu
17 Sep 2015

ATP: Ungur avansează numai la simplu

Adrian Ungur a ajuns în faza sferturilor de finală a probei de simplu din cadrul turneului ATP Challenger dotat cu premii totale în valoare de 64.000 EUR ce se desfășoară în Bosnia-Herțegovina la Banja-Luka. După un meci ce a durat un pic peste o oră, piteșteanul a trecut cu un scor categoric – 6-1, 6-1 – de bosniacul Tomislav Brkic, locul 291 ATP. Mâine Adrian va juca împotriva slovacului Jozef Kovalik, locul 271 ATP, care l-a învins în minim de seturi pe cehul Jaroslav Pospisil, locul 289 ATP.

Nu același succes l-a avut la dublu, unde alături de olandezul Wesley Koolhof, Adrian a jucat împotriva perechii cehe Jaroslav Pospisil/Jan Satral. Partida, programată în faza sferturilor de finală, s-a terminat cu victoria adversarilor lor cu scorul 6-7 (9), 6-4, 10-5. Ca urmare a eliminării în această fază a competiției, Adrian și Wesley primesc câte 18 puncte de clasament și vor împărți un cec de 850 EUR.

Alte știri din Tenis de câmp