Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
ATP Umag: Copil a jucat un singur meciRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
18 Iul 2017

ATP Umag: Copil a jucat un singur meci

Marius Copil a fost înscris pe lista participanților în proba de simplu a Plava Laguna Croatia Open, turneu de categoria ATP 250 cu premii financiare în valoare de 482.060 EUR ce se dispută la Umag, o localitate la malul Mării Adriatice situată pe coasta de vest a peninsulei croate Istria.

Pe un tablou excelent garnisit cu David Goffin, Gael Monfils, Fabio Fognini, Paolo Lorenzi, Gilles Simon, Borna Coric, Benoit Paire și Jiri Vesely, arădeanul clasat pe locul 85 ATP l-a avut ca adversar pe un alt nume important al tenisului mondial, reprezentantul gazdelor Ivan Dodig, jucător poziționat pe locul 7 al ierarhiei de dublu și locul 412 în cea de simplu.

Duelul serviciilor a fost câștigat în cele din urmă de Dodig, care s-a impus cu 6-4, 7-6 (4) și l-a oprit pe Marius din cursa pe zgura croată. El trebuie să se mulțumească doar cu un cec în valoare de 4.875 EUR, fără a beneficia de puncte de clasament.

Alte știri din Tenis de câmp