Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
ATP: Tecău avansează la Barcelona OpenRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
25 Apr 2017

ATP: Tecău avansează la Barcelona Open

După victoria obținută ieri de Florin Mergea și Aisam-Ul-Haq Qureshi în primul tur al Barcelona Open Banc Sabadell, turneu ATP 500 cu premii financiare totale de 2.324.905 EUR, astăzi a fost rândul lui Horia Tecău să obțină accesul în sferturile de finală ale competiției. Horia și Jean-Julien Rojer au învins cu 6-4, 6-2 pe spaniolii Jaume Munar și Albert Ramos-Vinolas, acceptați pe tablou în baza unui wild card, iar în turul următor perechea româno-olandeză va da piept cu învingătorii dintre favoriții numărul 4, spaniolii Feliciano Lopez și Marc Lopez, și dublul Lukasz Kubot (Polonia)/Mischa Zverev (Germania).

La Budapesta, Marius Copil a beneficiat de statutul de lucky loser și a intrat pe tabloul principal de simplu al Gazprom Hungarian Open, turneul ATP 250 cu premii totale de 482.060 EUR. Sorții au făcut ca arădeanul să îl reîntâlnească pe jucătorul de care a fost eliminat în finala calificărilor, britanicul Aljaz Bedene, și din păcate nu a putut să își ia revanșa. A fost 7-5, 6-2 în favoarea britanicului, o victorie mai scurtă decât în meciul anterior, iar Marius primește un cec de 4.875 EUR pentru evoluția sa pe tabloul principal.

Alte știri din Tenis de câmp