Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
ATP Brisbane: Tecău amână victoriaAFP / Mediafax Foto
03 Ian 2017

ATP Brisbane: Tecău amână victoria

Primul meci al anului nu a adus și prima victorie pentru perechea Horia Tecău/Jean-Julien Rojer. Angrenați în competiția de dublu a Brisbane International, turneu cu premii totale în valoare de 495.630 USD, cei doi au avut parte de un adversar puternic în primul tur, dublul format din canadianul Daniel Nestor și francezul Edouard Roger-Vasselin, cap de serie numărul 4 al tabloului.

Favoriții s-au impus după 65 de minute cu scorul de 6-4, 6-4, jocul fiind decis de cele două mingi de break de care au dispus aceștia și pe care le-au convertit. De partea cealaltă, Horia și Jules puteau rupe echilibrul meciului încă din start după ce și-au construit trei șanse de break în al doilea ghem al jocului, însă Nestor și Roger-Vasselin au revenit imediat și au restabilit echilibrul, acestea fiind și singurele mingi de break pe care au trebuit să le salveze până la finalul partidei.

Perechea româno-olandeză iese astfel din concurs și este nevoită să se mulțumească cu un cec de 2.260 USD, fără a acumula vreun punct de clasament.

Alte știri din Tenis de câmp