Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
ATP Sydney: Tecău, protagonistul surprizei zileiRazvan Lupica / Mediafax Foto
12 Ian 2016

ATP Sydney: Tecău, protagonistul surprizei zilei

Meciurile primului tur de pe tabloul de dublu al turneului Apia International, dotat cu premii în valoare de 404.780 USD, au debutat cu o surpriză neplăcută pentru suporterii români.

Horia Tecău și Jean-Julien Rojer, principalii favoriți ai competiției, au fost eliminați în supertiebreak de australienii Matt Reid (155 ATP dublu) și Jordan Thompson (149 ATP dublu), admiși pe tabloul principal în baza unui wild-card. După 100 de minute, jucătorii de la Antipozi au ieșit învingători de pe teren, tabela indicând 4-6, 7-6 (9), 10-4 în favoarea lor.

Meciul părea că are deznodământul așteptat atunci când scenariul din setul secund îl copia pe cel al primului și capii de serie numărul 1 conduceau cu 4-2. De această dată, în ghemul 8 punctul decisiv nu a mai fost câștigat de Horia și Juls, care au fost nevoiți să cedeze serviciul. Ajunși în tiebreak, cei doi au salvat patru mingi de set pornind de la 4-6, dar nu au mai putut să o salveze și pe a cincea, ajungându-se astfel în supertiebreak. Aici, un minibreak cedat în debut urmat apoi de două servicii pierdute la scorul de 4-7 le-a oferit o șansă nesperată australienilor, care nu au stat prea mult pe gânduri și au apucat-o cu ambele mâini.

Horia și Juls au acum mai mult timp la dispoziție pentru a pregăti Australian Open, summit-ul de la Melbourne urmând a debuta săptămâna viitoare.

Alte știri din Tenis de câmp