Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
ATP Sydney: Mergea ratează trofeulRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
16 Ian 2016

ATP Sydney: Mergea ratează trofeul

”Primul turneu al anului, prima finală, o bună încălzire pentru săptămâna viitoare” titrează Florin Mergea pe pagina sa de Facebook. Olteanul a avut cel mai bun debut de sezon din carieră, cu finală jucată la Sydney alături de Rohan Bopanna.

În ultimul act al probei de dublu a Apia International, dotat cu premii în valoare de 404.780 USD, Florin și Rohan au cedat în două seturi 3-6, 6-7 (6) în fața perechii formate din britanicul Jamie Murray și brazilianul Bruno Soares.

După ce au deschis tabela cu un ghem câștigat pe serviciul advers, perechea româno-indiană a cedat rebreak-ul la punct decisiv, apoi în ghemul 8 Murray/Soares au convertit și a doua minge de break de care au dispus în set și au închis prima parte a meciului pe propriul serviciu. În setul secund Mergea/Bopanna au ratat în două rânduri șansa de a rupe serviciul adversarilor la punct decisiv și după 5-0 și 6-4 în tiebreak au cedat cu 8-6.

Câte 150 de puncte și un cec de 11.500 USD primesc Florin și Rohan ca finaliști la Sydney, dar cel mai important câștig îl reprezintă antrenamentul eficient pentru Australian Open.

Alte știri din Tenis de câmp