Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
ATP Surbiton: Copil trece în turul 2 doar la simpluMircea Rosca / SportPictures.eu
08 Iun 2017

ATP Surbiton: Copil trece în turul 2 doar la simplu

Marius Copil a început deja sezonul pe iarbă prin participarea la turneul ATP Challenger cu premii financiare în valoare de 127.000 EUR ce se desfășoară săptămâna aceasta la Surbiton, localitate în sud-vestul Londrei.

Debutul nu a fost unul fericit, ieri arădeanul fiind eliminat în primul tur al probei de dublu în care a făcut pereche cu australianul Jordan Thompson. Cotați ca favoriți numărul 3, australianul Sam Groth și brazilianul Andre Sa s-au impus cu scorul de 6-3, 6-0 în fața perechii româno-australiene.

Astăzi Marius a evoluat în proba de simplu, unde este cotat ca favorit numărul 8 și a obținut victoria cu 6-4, 6-3 în fața britanicului Jay Clark, locul 404 ATP, beneficiar al unui wild card oferit de organizatori. În turul următor, compatriotul nostru clasat pe poziția numărul 94 în ierarhia mondială de simplu îl va întâlni pe slovacul Lukas Lacko, locul 110 ATP.

Alte știri din Tenis de câmp