Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
ATP Surbiton: Copil trece de principalul favoritSilvia Ilie / Mediafax Foto
09 Iun 2016

ATP Surbiton: Copil trece de principalul favorit

Marius Copil marchează un crescendo în jocul său la Aegon Surbiton Trophy, turneu cu premii de 42.500 EUR ce se dispută în sud-vestul Londrei. Venit din calificări, unde a jucat cu britanici mult mai slab clasați, și după ce a trecut de un adversar clasat dincolo de locul 400 ATP, astăzi arădeanul a obținut un frumos succes contra principalului cap de serie al tabloului, britanicul Daniel Evans, clasat pe locul 91 ATP.

Marius l-a învins pe Evans cu același scor, 6-4, 6-2, ca pe anteriorul său oponent, britanicul Joshua Milton (410 ATP), iar în sferturile de finală arădeanul va juca împotriva germanului Tobias Kamke, locul 141 ATP, asupra căruia are victoria în singurul meci direct, disputat în urmă cu patru ani la București.

Compatriotul nostru și-a asigurat 15 puncte de clasament și un cec de 1.245 EUR, dar punctele obținute la care se adaugă cele 3 aferente câștigării calificărilor nu compensează cele 45 care i se vor scădea săptămâna viitoare, venite după calificarea de anul trecut în sferturile de finală ale turneului de la s-Hertogenbosch. Pentru a rămâne la același nivel, Marius va trebui să joace finala turneului de la Surbiton.

Alte știri din Tenis de câmp