Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
ATP Surbiton: Copil joacă pe iarbăAFP / Mediafax Foto
08 Iun 2016

ATP Surbiton: Copil joacă pe iarbă

Intrat pe tabloul principal al singurului turneu ATP Challenger ce se dispută săptămâna aceasta pe iarbă, Marius Copil a pășit cu dreptul după o campanie de calificări încununată de succes.

Aegon Surbiton Trophy, turneu cu premii de 42.500 EUR ce se dispută în sud-vestul Londrei, include pe tabloul principal de simplu trei jucători din prima sută mondială, de aceea Marius, clasat săptămâna aceasta pe locul 176 ATP, a fost nevoit să joace calificări. Cotat ca principal favorit, el a trecut de doi britanici fără prea mari pretenții, Neil Pauffley (569 ATP) și Daniel Smethurst (517 ATP), pentru ca pe tabloul principal să întâlnească din nou un britanic, Joshua Milton (410 ATP), scorul partidei de astăzi fiind 6-4, 6-2 .

În optimile de finală arădeanul va avea un adversar mult mai dificil, principalul cap de serie Daniel Evans, britanicul fiind clasat pe locul 91 ATP.

Alte știri din Tenis de câmp