Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
ATP Stuttgart: Semifinală pentru Mergea și TecăuRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
09 Iun 2016

ATP Stuttgart: Semifinală pentru Mergea și Tecău

Victorie în minim de seturi pentru favoriții numărul 2 ai tabloului de dublu al Mercedes Cup. Florin Mergea și Horia Tecău au trecut cu 6-3, 6-4 de perechea formată din germanul Florian Mayer și austriacul Philipp Oswald.

Compatrioții noștri au fost pragmatici în primul set și după ce au blocat singura șansă de break a adversarilor la un punct decisiv, au convertit-o pe a lor în ghemul 8. Interesant este că jocul de serviciu a fost foarte consistent în primul set, ghemul al treilea fiind cel mai disputat, câștigat la punct decisiv de români, în rest ei nu au cedat decât câte un punct pe ghem în celelalte patru ghemuri în care au lansat.

Situația s-a schimbat în setul secund, când după ce au ratat ocazia de a deschide setul secund cu un break, Florin și Horia au cedat serviciul în ghemul 5, dar au revenit imediat și au echilibrat tabela, pentru ca în ghemul 9 să facă diferența cu break-ul decisiv.

Tricolorii se califică astfel în semifinalele competiției, acolo unde îi vor întâlni pe învingătorii partidei ce opune perechea germană Michael Berrer / Jan-Lennard Struff celei neo-zeelandeze Marcus Daniell / Artem Sitak.

Alte știri din Tenis de câmp